Konsert

Mer info kommer snart

Bølgen

Bølgen har skrevet sangtekster siden han var ti år, og i 2020 ga han ut noe av musikken. Debutlåten «Er ikke verre» ble utgitt på Spotify og var blitt streamet over 16 millioner ganger på Spotify per 2022

David Mokel

David Mokel er en norsk influenser, musiker og skuespiller. Han vant «Årets stjerneskudd»-kategorien i Vixen Influencer Awards 2022. 

Mokel utga sangen «Dans på bordet» sammen med gruppen Ballinciaga i februar 2022. Denne lå tolv uker på førsteplass på den norske singellista og ble nominert til Spellemannprisen 2022 i klassen årets låt.

Vilde

Den norske vokalisten og låtskriveren VILDE har en forkjærlighet for å lage sterke poplåter. Hun er født og oppvokst på Tjøme og lærte tidlig å spille gitar og skrev sanger på soverommet sitt.

Capow x 2G

Artistduoen Capow X 2G består av Bruno Capodistrias (Capow) og Imanuel Kimani (2G). Capow har tidligere gitt ut tre singler, men fokuserer nå utelukkende på dette nye artistprosjektet. Gutta fra Kløfta og Oslo er bare 12 og 14 år. De har med andre ord en lang karriere foran seg. Deres største drøm er å kunne reise rundt i Norge og selge ut sine egne show.

Veibeskrivelse

Hvordan finner du konserten? Søk opp Gruetunet i din GPS, eller se kart nedenfor.