Overnatting

VIKTIG INFO
ALL camping bestilles av den enkelte og håndteres separat fra lagsadministrasjonen. Det vil fortsatt være mulig å bestille «samlet» for mange vogner, slik at klubbene kan bo sammen. Dette forutsetter at man er ute i god tid!

Klikk her for å bestille camping!

Førstemann-til-mølla!
På grunn av eksterne krav og begrenset med overnattingskapasitet, er vi nødt til å prioritere de lagene som melder seg først på Kirkenær. Vi kan dessverre ikke garantere at lag som melder seg sent kan få bo med egen klubb, dersom det ikke er plass/kapasitet til dette. Vi anbefaler alle å være ute så tidlig som mulig med bestilling av overnatting.

Skoler/lokaler:
Innkvartering finner sted på skoler eller andre egnede saler/lokaler i Grue. For all overnatting må deltagerne ha med liggeunderlag og sovepose. En ansvarlig leder må overnatte med spillerne.

Lavvo:
Lavvo har blitt et populært overnattingsalternativ. Vi vil derfor også i år tilby deltagerkort som dekker full forpleining med overnatting i lavvo. Disse er satt opp på grasbakke i nærheten av Gruehallen eller på camping hvor foreldre/foresatte bor. For all overnatting må deltagerne ha med liggeunderlag og sovepose. En ansvarlig leder må overnatte med spillerne. Det er plass til 8 personer i hver lavvo.

Campingplass:
Vi etablerer campingplasser i nærheten av 5-er, 7-er og 9-er baner som tidligere år. Her er det mulighet for lag og tilreisende foreldre å bestille seg plass. Vi bygger ut strømtilbudet, men det er begrenset antall plasser med strøm.

Leie av lavvo uten deltagerkort:
Grueturneringen har leid inn lavvoer for utleie. Disse er satt opp på grasbakke i
nærheten av Gruehallen eller på camping der foreldre/foresatte bor. Lagene må selv ha med liggeunderlag og sovepose. Det er plass til inntil 8 personer i hver lavvo. Lag som leier disse er forpliktet til å ha en voksen ansvarlig leder som overnatter hos spillerne. Helgepris: kr 2.300,-.

Priser (hele helga):
Telt: kr. 300,-
Campingvogn/ bobil:
m/ strøm: kr. 1100,- 
u/ strøm: kr. 500,-
Egen lavvo: kr. 400,-
m/ strøm: kr. 1000,-
Tillegg for strøm (10 Amp): kr. 600,-

Veibeskrivelse

Hvordan finner du Grueturneringen? Søk opp Gruehallen i din GPS, eller se kart nedenfor.